Επικοινωνία
MENU
MENU
Αρχική
Δίκτυο Σιτώ
Η φιλοσοφία μας
Τo Δίκτυο Σιτώ
Φυτικά είδη
Φυτικά είδη που διατηρούμε
Αγγούρι
Αγριοράδικο
Άνιθος
Αντίδι
Αρακάς
Βασιλικός
Βλήτα
Ηλίανθος
Καλαμπόκι
Καλέντουλα
Καρδαμίδα
Καρότο
Καρπούζι
Κατιφές
Κόλιανδρο
Κολοκύθα
Κολοκυθάκια
Κουκιά
Λάπατο
Λαχανίδα
Λάχανο
Λουβάνα
Μαϊντανός
Μαρούλι
Μαυροκούκι
Μελιτζάνα
Μπάμιες
Ντομάτα
Πασιφλόρα
Πατζάρι
Πεπόνι
Πιπεριά
Ρόκα
Σέλινο
Σέσκουλο
Σκόρδο
Σπανάκι
Φάβα
Φασόλια
Σχετικά με τον σπόρο
Πώς κρατάμε σπόρο
Πώς ζητάμε σπόρο
Τράπεζα γνώσεων
Σχολικοί κήποι
Το Σιτώ στην εκπαίδευση
Πώς φτιάχνουμε σχολικούς κήπους
Πώς κάνουμε σπορείο
Μικρές ιστορίες από τα σχολεία
Μικρές ιστορίες σπόρων
Νέα και Δράσεις
Επικοινωνία
MENU
MENU
Αρχική
Δίκτυο Σιτώ
Η φιλοσοφία μας
Τo Δίκτυο Σιτώ
Φυτικά είδη
Φυτικά είδη που διατηρούμε
Αγγούρι
Αγριοράδικο
Άνιθος
Αντίδι
Αρακάς
Βασιλικός
Βλήτα
Ηλίανθος
Καλαμπόκι
Καλέντουλα
Καρδαμίδα
Καρότο
Καρπούζι
Κατιφές
Κόλιανδρο
Κολοκύθα
Κολοκυθάκια
Κουκιά
Λάπατο
Λαχανίδα
Λάχανο
Λουβάνα
Μαϊντανός
Μαρούλι
Μαυροκούκι
Μελιτζάνα
Μπάμιες
Ντομάτα
Πασιφλόρα
Πατζάρι
Πεπόνι
Πιπεριά
Ρόκα
Σέλινο
Σέσκουλο
Σκόρδο
Σπανάκι
Φάβα
Φασόλια
Σχετικά με τον σπόρο
Πώς κρατάμε σπόρο
Πώς ζητάμε σπόρο
Τράπεζα γνώσεων
Σχολικοί κήποι
Το Σιτώ στην εκπαίδευση
Πώς φτιάχνουμε σχολικούς κήπους
Πώς κάνουμε σπορείο
Μικρές ιστορίες από τα σχολεία
Μικρές ιστορίες σπόρων
Νέα και Δράσεις
Seeds
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Ποικιλίες
Ντοματοπιπεριά Καβάλας
Ντοματούλα Ματίνα
Παντζάρι κίτρινο Γαλλίας
Παντζάρι ριγέ Γαλλίας
Πεπόνι Δουκάτου Ροδόπης
Πιπέρια γεμιστά Κύμης
Πιπεριά για γεμιστά
Πιπεριά κατσίκα/κέρατο
Πιπεριά Καυτερή Τρικάλων
Πιπεριά κέρατο
Πιπεριά κέρατο Γ. Κηπουρού
Πιπεριά φλάσκα
Πιπεριά Φλωρίνης
Πιπεριά-ντοματοπιπεριά Καβάλας
Ρόκα Αίγινας
Σέλινο Τρικάλων
Σέσκουλο
Σκόρδο Αίγινας
Σπανάκι Ξάνθης
Φάβα Αίγινας
Φασολάκι φρέσκο
Φασολάκια μαύρα καθιστά Λευκάδας
Φασόλια Ζαργάνα ή αμπελοφάσουλα ή γυφτοφάσουλα
Φασόλια Ψαχνών
Επόμενες καταχωρήσεις »