Σπορίτες Ροδόπης

LOGO-SPORITES-RODOPIS

Οι Σπορίτες Ροδόπης σταμάτησαν την αποστολή σπόρων για τη φετινή χρονιά.

 

Λίγα λόγια για την ομάδα

Είμαστε οι «Σπορίτες Ροδόπης», μια ομάδα με μέλη που ασχολούνται πολλά χρόνια με την διαφύλαξη και την ελεύθερη διακίνηση των παραδοσιακών φυτών και των σπόρων τους, δηλαδή με τον διατροφικό φυτικό πλούτο που όλοι μαζί κληρονομήσαμε.

Παράγουμε παραδοσιακούς σπόρους, τους διανέμουμε δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με αλληλογραφία, συγκεντρώνουμε και διαδίδουμε την αντίστοιχη γνώση.

Είμαστε όλοι εθελοντές και η ομάδα μας είναι ανοικτή σε όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της φυτικής βιοποικιλότητας.

Κάθε Απρίλη κάνουμε την κεντρική μας εκδήλωση σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού μας. Σ’ αυτήν παίρνουν μέρος πολλά σχολεία και όλοι μαζί παράγουμε φυτά από παραδοσιακούς σπόρους τα οποία μοιράζουμε δωρεάν.

Είμαστε οι “Σπορίτες Ροδόπης” και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα μαθαίνουμε για την επιβίωση των παραδοσιακών φυτών και των σπόρων τους

Η  σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/2431347693625873

Τηλέφωνο: 6944284612

Email: sporitesrodopis@gmail.com

 

Sito Seeds Pack

Επικοινωνία με την ομάδα / διατηρητή

Στέλνουμε σπόρους από τον Ιανουάριο μέχρι και Μάρτιο.

Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες.

Παρακαλούμε να γράφετε και στους φακέλους της επιστροφής τις διευθύνσεις. Μας απαλλάσσει από πολύ κόπο.

Παρακαλούμε να μην στέλνετε συστημένα γράμματα, γιατί είναι αδύνατο να περιμένουμε ώρες στην ουρά.

Η διεύθυνσή μας είναι:
Σπορίτες ροδόπης
Μ.Μ. Κωνσταντίου 22
Τ.Κ. 69133
ΚΟΜΟΤΗΝΗ

 

Νέα και δράσεις της ομάδας