Γραπτές ιστορίες
Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η ντομάτα
Η χωριάτικη ντοματοσαλάτα θεωρείται από πολλούς επισκέπτες της χώρας, ότι είναι το εθνικό μας φαγητό. Κι σε εμάς βέβαια αρέσει πάρα πολύ όπως και τα άλλα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά. Η ντομάτα όμως ήταν άγνωστη στην Ελλάδα μέχρι το 1814.
Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η μηλιά
Τα μήλα Τριπόλεως είναι μια γνωστή τοπική παραδοσιακή ποικιλία που μας προσφέρει πολύ νόστιμους καρπούς. Το ακριβές της όνομα είναι «Μήλα Πιλαφά».
Βίντεο
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.