Μικρές ιστορίες σπόρων

Γραπτές ιστορίες

Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η ντομάτα

Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η ντομάτα

Η χωριάτικη ντοματοσαλάτα θεωρείται από πολλούς επισκέπτες της χώρας, ότι είναι το εθνικό μας φαγητό. Κι σε εμάς βέβαια αρέσει πάρα πολύ όπως και τα άλλα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά. Η ντομάτα όμως ήταν άγνωστη στην Ελλάδα μέχρι το 1814.

Διαβάστε Περισσότερα
Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η μηλιά

Το ελεύθερο ταξίδι του σπόρου και οι τοπικές ποικιλίες – Η μηλιά

Τα μήλα Τριπόλεως είναι μια γνωστή τοπική παραδοσιακή ποικιλία που μας προσφέρει πολύ νόστιμους καρπούς. Το ακριβές της όνομα είναι «Μήλα Πιλαφά».

Διαβάστε Περισσότερα

Βίντεο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.