Σέσκουλο

Sito Seeds Pack

Επιπλέον πληροφορίες

Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή

Για την ποικιλία αυτή επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: giorgos@sito.gr.

Sito Seeds Grow

Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:

Προέλευση:

Από την ομάδα του Πελίτι Καστοριάς.

Διατηρητής-καλλιεργητής:

Γιώργος Νεβέσκαλος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2017.

Μορφολογικά χαρακτηριστικά:

Φτάνει στα 50 εκ. ύψος.

Καλλιεργητικά χαρακτηριστικά:

Θέλει συχνό πότισμα  και σχετικά καλό χώμα για να έχει καλή ανάπτυξη. Καλλιεργείται στην Αττική σε υψόμετρο 300μ.

Σπορά, Αναπαραγωγή, Κράτημα σπόρου:

Η σπορά γίνεται τον από τον Αύγουστο έως και τον Φεβρουάριο στο σπορείο. Αν η σπορά γίνει τους μήνες του χειμώνα θα χρειαστεί το σπορείο να βρίσκεται σε προστατευμένο χώρο.  Η μεταφύτευση στο χωράφι γίνεται όταν το φυτό φτάσει στα 7 με10 εκ. περίπου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ: ΟΧΙ

Προέλευση:

Από την ομάδα του Πελίτι Καστοριάς.

Διατηρητής-καλλιεργητής:

Γιώργος Νεβέσκαλος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2017.

Μορφολογικά χαρακτηριστικά:

Φτάνει στα 50 εκ. ύψος.

Καλλιεργητικά χαρακτηριστικά:

Θέλει συχνό πότισμα  και σχετικά καλό χώμα για να έχει καλή ανάπτυξη. Καλλιεργείται στην Αττική σε υψόμετρο 300μ.

Σπορά, Αναπαραγωγή, Κράτημα σπόρου:

Η σπορά γίνεται τον από τον Αύγουστο έως και τον Φεβρουάριο στο σπορείο. Αν η σπορά γίνει τους μήνες του χειμώνα θα χρειαστεί το σπορείο να βρίσκεται σε προστατευμένο χώρο.  Η μεταφύτευση στο χωράφι γίνεται όταν το φυτό φτάσει στα 7 με10 εκ. περίπου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ: ΟΧΙ
Sito Seeds Pack

Επιπλέον πληροφορίες

Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή

Για την ποικιλία αυτή επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: giorgos@sito.gr.

Sito Seeds Grow

Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close