Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Από τον Άρη Παύλο από την Αίγινα.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, το καλλιεργεί και το αναπαράγει από το 2016.
Χοντρόσαρκη, τρυφερή ,ζουμερή, πολύ γλυκιά και αρκετά παραγωγική.
Πρέπει να έχει πλούσιο φύλλωμα για να μην έχει εγκαύματα το καλοκαίρι. Θέλει σωστό πότισμα και πλούσιο χώμα για να δώσει καλή παραγωγή.
Η σπορά γίνεται τον Φεβρουάριο στο σπορείο (Θερμοκήπιο), επηρεάζεται από την υγρασία του θερμοκηπίου και θέλουν προσοχή οι γυμνοσάλιαγκες (τρώνε τα νεαρά φυτά). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Από τον Άρη Παύλο από την Αίγινα.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, το καλλιεργεί και το αναπαράγει από το 2016.
Χοντρόσαρκη, τρυφερή ,ζουμερή, πολύ γλυκιά και αρκετά παραγωγική.
Πρέπει να έχει πλούσιο φύλλωμα για να μην έχει εγκαύματα το καλοκαίρι. Θέλει σωστό πότισμα και πλούσιο χώμα για να δώσει καλή παραγωγή.
Η σπορά γίνεται τον Φεβρουάριο στο σπορείο (Θερμοκήπιο), επηρεάζεται από την υγρασία του θερμοκηπίου και θέλουν προσοχή οι γυμνοσάλιαγκες (τρώνε τα νεαρά φυτά). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.