Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Από επαγγελματία καλλιεργητή Γεώργιο Κηπουρό που την καλλιεργούσε πάρα πολλά χρόνια μαζί με 30 είδη λαχανικών και συντηρούσε την οικογένειά του.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2010.
Κανονική ντομάτα, με σπιρτάδα στη γεύση, μαλακή και ζουμερή παραγωγική.
Αναρριχώμενη θέλει στήριγμα. Θέλει σωστό πότισμα (λιγότερο από την πιπεριά) και πλούσιο χώμα για να δώσει καλή παραγωγή.
Η σπορά γίνεται τέλη Φεβρουαρίου στο σπορείο (Θερμοκήπιο). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Από επαγγελματία καλλιεργητή Γεώργιο Κηπουρό που την καλλιεργούσε πάρα πολλά χρόνια μαζί με 30 είδη λαχανικών και συντηρούσε την οικογένειά του.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2010.
Κανονική ντομάτα, με σπιρτάδα στη γεύση, μαλακή και ζουμερή παραγωγική.
Αναρριχώμενη θέλει στήριγμα. Θέλει σωστό πότισμα (λιγότερο από την πιπεριά) και πλούσιο χώμα για να δώσει καλή παραγωγή.
Η σπορά γίνεται τέλη Φεβρουαρίου στο σπορείο (Θερμοκήπιο). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.