Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Τον σπόρο μας τον έδωσε το 2009 ο Βασίλης από το μεγάλο Κρανοβούνι που τον κρατούσε 30 χρόνια.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2009.
Είναι αναρριχόμενη ντομάτα και χρειάζεται πολύ καλό στήριγμα. Μεγάλη ντομάτα νόστιμη με λίγους σπόρους και πολλή σάρκα.
Θέλει σωστό πότισμα (λιγότερο από την πιπεριά) και πλούσιο χώμα για να δώσει ντομάτες μέχρι 1250 γραμ. η μία.
Η σπορά γίνεται τέλη Φεβρουαρίου στο σπορείο (Θερμοκήπιο). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Τον σπόρο μας τον έδωσε το 2009 ο Βασίλης από το μεγάλο Κρανοβούνι που τον κρατούσε 30 χρόνια.
Από την ομάδα Σπορίτες Ροδόπης: Δομπάζης Νικόλαος, την καλλιεργεί και την αναπαράγει από το 2009.
Είναι αναρριχόμενη ντομάτα και χρειάζεται πολύ καλό στήριγμα. Μεγάλη ντομάτα νόστιμη με λίγους σπόρους και πολλή σάρκα.
Θέλει σωστό πότισμα (λιγότερο από την πιπεριά) και πλούσιο χώμα για να δώσει ντομάτες μέχρι 1250 γραμ. η μία.
Η σπορά γίνεται τέλη Φεβρουαρίου στο σπορείο (Θερμοκήπιο). Την φυτεύουμε στο χώμα αρχές Μαΐου.
Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Για να πάρετε σπόρους, μας στέλνετε ένα γράμμα με έναν φάκελο μέσα. Προτιμούμε ο φάκελος να είναι με προπληρωμένο τέλος. Διαφορετικά έναν φάκελο με γραμματόσημο 1,90€. Έτσι αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε έναν στέλνουμε μέχρι 12 ποικιλίες, όχι περισσότερες. |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.