Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με την ομάδα για ανταλλαγή ή προμήθεια σπόρων, καλλιεργητικών εμπειριών ή κοινή δράση με βάση τη φιλοσοφία του Σιτώ, μπορεί να απευθυνθεί στην ταχυδρομική διεύθυνση Αντώνης Παπαλεξανδρής Τρ.Αργυροπούλου 115 Τ.Κ. 37100 Αλμυρός Μαγνησίας και στο τηλέφωνο 6974374582 (κατά προτίμηση μετά τις 17.30 παρακαλώ) |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Ο σπόρος μου δόθηκε στην τοπική γιορτή ανταλλαγής σπόρων του Πελίτι το 2011.
Αντώνης Παπαλεξανδρής. Καλλιεργώ αυτή την ποικιλία στον Αλμυρό Μαγνησίας από το 2011.
Είναι το πλέον γνωστό και διαδεδομένο κολοκυθάκι, που βεβαίως γίνεται ΄΄συν τω χρόνω’’ μακρουλή κολοκύθα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Νόστιμο και εύκολο στην καλλιέργειά του, απαιτεί αρκετό νερό (κάθε 2-3 μέρες) και αγαπά το πλούσιο σε οργανική ύλη έδαφος.
Ο σπόρος μου δόθηκε στην τοπική γιορτή ανταλλαγής σπόρων του Πελίτι το 2011.
Αντώνης Παπαλεξανδρής. Καλλιεργώ αυτή την ποικιλία στον Αλμυρό Μαγνησίας από το 2011.
Είναι το πλέον γνωστό και διαδεδομένο κολοκυθάκι, που βεβαίως γίνεται ΄΄συν τω χρόνω’’ μακρουλή κολοκύθα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Νόστιμο και εύκολο στην καλλιέργειά του, απαιτεί αρκετό νερό (κάθε 2-3 μέρες) και αγαπά το πλούσιο σε οργανική ύλη έδαφος.
Επικοινωνία με την ομάδα/διατηρητή | Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με την ομάδα για ανταλλαγή ή προμήθεια σπόρων, καλλιεργητικών εμπειριών ή κοινή δράση με βάση τη φιλοσοφία του Σιτώ, μπορεί να απευθυνθεί στην ταχυδρομική διεύθυνση Αντώνης Παπαλεξανδρής Τρ.Αργυροπούλου 115 Τ.Κ. 37100 Αλμυρός Μαγνησίας και στο τηλέφωνο 6974374582 (κατά προτίμηση μετά τις 17.30 παρακαλώ) |
---|
Για να δείτε όλες τις ποικιλίες που διατηρεί η ίδια ομάδα/διατηρητής ή όλες τις ποικιλίες του ίδιου είδους που διατηρούνται από το Δίκτυο Σιτώ, πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.